SAMO STE VI U ISTORIJI NAŠE ZEMLJE URADILI ONO ŠTO BI HITLER Premijerka Brnabić oštro odgovorila Mariniki Tepić

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 22:08

"SAMO STE VI U ISTORIJI NAŠE ZEMLJE URADILI ONO ŠTO BI HITLER" Premijerka Brnabić oštro odgovorila Mariniki Tepić

Premijerka Brnabić se oglasio na društvenoj mreži X.

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se na svom zvaničnom Iks nalogu povodom objave Marinike Tepić koja je komentarisala prethodnu premijerkinu izjavu o opoziciji.

- Stvarno ne znam za insekte, ali znam da bi i Hitler i Himler tražili međunarodnu istragu kako bi ponizili suverenu i nezavisnu Srbiju. Jednako kao 1914. godine.

Oni kolaboracionisti koje su imali u Srbiji, bili su naterani, uplašeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naterani "pištoljem u glavu".

Samo ste vi, ikada u istoriji ove naše - lepe, hrabre, ponosne, slobodarske Srbije - sami, sopstvenom voljom, uradili ono što bi Hitler i Himler zahtevali.

Istorija će pamtiti Aleksandra Vučića kao borca, pobednika. Njega ste nazivali Hitlerom bezbroj puta i nije vam smetalo. Nismo se ni žalili, radili smo i borili se.

Generacije će pamtiti vas kao ljude koji su tražili da se Srbija ponizi - napisala je premijerka.

Stvarno ne znam za insekte, ali znam da bi i Hitler i Himler tražili međunarodnu istragu kako bi ponizili suverenu i nezavisnu Srbiju. Jednako kao 1914. godine.

Oni kolaboracionisti koje su imali u Srbiji, bili su naterani, uplašeni, naterani "pištoljem u glavu".

Samo ste vi,… https://t.co/pIgyBaCOG0

— Ana Brnabic (@anabrnabic) February 9, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.