SAMO JE SKOČILA I ODGURNULA STOLICU Marković otkrio kako je Hrkalović maltretirala svoje zaposlene u MUP-u

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 11:16

"SAMO JE SKOČILA I ODGURNULA STOLICU" Marković otkrio kako je Hrkalović maltretirala svoje zaposlene u MUP-u

Prema njegovim rečima, njih dvoje su se sreli desetak puta u situacijama kad je Marković tražio bolje uslove za Sindikat policije.

Predsednik Sindikata policije Blažo Marković prisetio se svog susreta sa bivšom državnom sekretarkom MUP-a Dijanom Hrkalović koju je opisao kao osobu spremnu na sve.

- Nijedna grupa ne može da radi ništa dok ne dobije snažnu podršku od viših instanci. Mi sada faktički nemamo komandne odgovornosti. Ne možete vi da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budete direktor policije, a da ne znate ko je Belivuk. Čeka se da se sa Hrkalovićevom nešto desi, ako se proglasi da nije uračunljiva i bude oslobođena svih okolnosti - istakao je Marković.

Osvrnuo se i na susrete sa bivšom sekretarkom.

- Ona može da vlada svime. Sreli smo se nekoliko puta kad sam tražio bolje uslove za sindikat. Dijana ne pokazuje nikakvu mimiku. Ne pomera nijednu crtu lica. Samo jednom se pomerila kada je nešto, po običaju, vikala. Tada sam joj rekao da nema potrebe za vikom, jer sam ja stariji od nje i pitao je zašto se ne uda. Tad je skočila i odgurnula stolicu. Nije me bio strah. To je sejala kod onih koji traže posao. Tada je umela da bude surova - otkrio je Marković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.