SAMO JE ODJEDNOM PROPAO Drama na letu za Sidnej! Avion upao u jake TURBULENCIJE: Nismo bili spremni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 09:42

"SAMO JE ODJEDNOM PROPAO" Drama na letu za Sidnej! Avion upao u jake TURBULENCIJE: Nismo bili spremni!

Kada je avion sleteo u Sidnej, aerodromski lekari su zbrinuli tri povređena putnika, navodi se u saopštenju

Tokom leta "Hawaiian Airlines" iz Honolulua za Sidnej, je usred jakih turbulencija, u avionu povređeno sedmoro ljudi, prenosi AP.

Na tom letu nalazilo se 12 članova posade i 163 putnika, kada su usledile neočekivano jake turbulencije oko petog sata letenja, navodi se u saopštenju avio-kompanije.

On June 29, #HawaiianAirlines Airbus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A330-200 (N393HA) flight #HA451 from #Honolulu to #Sydney encountered severe turbulence while flying at 38,000 feet, about 5 hours after takeoff from Honolulu. Twelve people were injured.

📷 ©RainbowAussie/Reddit#Hawaii #Australia #aviation pic.twitter.com/Ui2UVBqFLt

— FlightMode (@FlightModeblog) July 4, 2023

Kada je avion sleteo u Sidnej, aerodromski lekari su zbrinuli tri povređena putnika, navodi se u saopštenju.

Tri stjuardese i jedan putnik su upućeni u bolnice na dalje preglede, a u međuvremenu su stjuardese otpuštene sa bloničkog lečenja, prenosi avio-kompanija u ponedeljak.

Na prošlogodišnjem letu pomenute avio-kompanije je usled jakih turbulencija povređeno čak dvadeset petoro ljudi, četiri putnika i dva člana posade su tada zadobili teže povrede, a avion je pretrpeo manju štetu, kako navodi AP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.