SALVINI, SRBINE! Italijanski ministar se slikao sa četničkom zastavom!? Neverovatna fotka zapalila Fejs (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SALVINI, SRBINE! Italijanski ministar se slikao sa četničkom zastavom!? Neverovatna fotka zapalila Fejs (FOTO)

Potpredsednik vlade u Italiji, ministar unutrašnjih poslova te zemlje i lider ultradesničarske stranke Liga za sever Mateo Salvini (44) pozirao je četničkom zastavom, ako je verovati fotografiji koja se širi društvenim mrežama, tj. ako je fotografija autentična i nije fotomontaža

Ta njegova fotografija je na Fejsbuk nalogu Srbi u Italiji dosad sakupila veliki broj lajkova, a ideja administratora stranice jeste da se još svetskih lidera pojavi na njoj.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Salvini je veliki kritičar aktuelne politike EU, posebno prema ilegalnim migrantima, a više puta je hvalio Srbe i odnose koje ima sa našim ljudima širom sveta.

Poznato je i da je njegova Liga jedna od retkih političkih organizacija u zemljama Unije koja se 1999. suprotstavljala bombardovanju SR Jugoslavije.

Salvini četnik confirmed pic.twitter.com/nEQQrLfjOn

— 100% čovek (@zapravocovek) October 15, 2018

Interesantna je i činjenica da Salvini od dolaska na vlast u Italiji kritikuje Brisel zbog sankcija uvedenih Rusiji, a juče mu se u tome pridružio i premijer Đuzepe Konte, koji je naglasio da italijanske kompanije trpe velike udarce zbog ekonomskih kazni Moskvi. To je shvaćeno kao korak ka tome da Rim zatraži ukidanje sankcija Rusiji.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.