SAJBER NAPADI ILI DIKTATURA? Uspostavljen internet u Belorusiji, ali ostaje veliki znak pitanja u pozadini

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 15:02

SAJBER NAPADI ILI DIKTATURA? Uspostavljen internet u Belorusiji, ali ostaje veliki znak pitanja u pozadini

Za sajber napade predsednik Aleksandar Lukašenko je optužio strance

Belorusko ministarstvo za komunikacije objavilo je danas da je ponovo uspostavljen internet širom zemlje, nakon što su otklonjene poteškoće koje su imali pojedini operateri.

- Popravka je omogućila vraćanje pristupa internetu. Ministarstvo je preporučilo provajderima mobilnih mreža da razmotre mogućnost za preračunavanje mesečnih nadoknada - navodi se u saopštenju.

Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je navelo da su problemi sa internetom registrovani između 9. i 11. avgusta zbog brojnih sajber napada. Internet je u Minsku pao 9. avgusta ujutru, a za sajber napade predsednik Aleksandar Lukašenko je optužio strance.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.