SAHRANJEN UZ MELODIJE KULTNIH PESAMA - Pre 28 godina na današnji dan rekli su poslednje zbogom Kneletu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 19:52

SAHRANJEN UZ MELODIJE KULTNIH PESAMA - Pre 28 godina na današnji dan rekli su poslednje zbogom Kneletu!

Na današnji dan pre 28 godine ubijen je Aleksandar Knežević Knele, a sahranjen je 31.10.1992. godine.

Kako su tada mediji pisali, na Topčiderskom groblju bilo je okupljeno puno "mladog sveta".

Žestoki momak koji je ubijen u apartmanu 331 hotela "Hajat ridžensi" sahranjen je uz zvukove melodija koje je najviše voleo "Tiho noći" i "Tamo daleko".

Aleksandar Knežević Knele - Vatreni momak

Knele je rođen 27. aprila 1971. godine u porodici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vladanke i Dušana Kneževića kao prvo od dvoje dece. U osnovnoj školi je bio odličan đak, kada je imao dvanaest godina jedva je preživeo penicilinski šok, a pet godina kasnije je zbog svog mladalačkog revolta sevnuo blic foto-aparata u oko i gotovo oslepeo. Na Voždovcu je bio poznat kao sportista i vatreni navijač Crvene zvezde.

Krajem osamdesetih godina upoznaje Voždovčanina Đorđa Božovića zvanog Giška, sa kojim postaje veliki prijatelj. Knele se najčešće družio sa ljudima poput Radovana Lagundžina zvanog Žabac, Romea Savića, zatim Mirka Tomića zvanog Bosanac, a bio je vrlo blizak sa ubicom Ljube Zemunca, Goranom Vukovićem zvanim Majmun, šefom Voždovačke kriminalne grupe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.