SAHRANJEN BRUTALNO UBIJENI MLADIĆ SA PEŠTERA - Rođaka nije mogla da se odvoji od njegovog tela, proklinjala ubice: To nisu ljudi, to su zveri

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 20:07

SAHRANJEN BRUTALNO UBIJENI MLADIĆ SA PEŠTERA - Rođaka nije mogla da se odvoji od njegovog tela, proklinjala ubice: "To nisu ljudi, to su zveri"

Porodica zavijena u crno.

Mladić (28), čiji nestanak se završio tragično kada je njegovo telo pronađeno u napuštenom bunaru u zaseoku kod Tutina, sahranjen je danas u rodnom Đerekaru.

Dženaza namaz počeo je u porodičnoj kući mučki ubijenog mladića, odakle se potom krenulo do džamije u Đerekaru. Od mladića su se oprostili njegovi najmiliji — otac, majka, tri brata i tri sestre, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

- Nisam mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se odvojim od njegovog tela. I dalje ne mogu da verujem šta nas je snašlo, kakav gubitak, velika tuga. On je bio mlad, divan momak, dobar, vredan dečko. Od tolikih slobodnih i mladih devojaka, on nađe da bude sa razvedenom ženom, zaljubio se i navukao sebi probleme. Ali opet, zar tako da mu urade? To nisu ljudi, to su zveri - izjavila je njegova rođaka.

O Nusretovoj smrti inače, pojavljivale su se oprečne informacije. On je, volšebno nestao pre nekoliko dana, da bi 10. februara, njegovo beživotno telo bilo nađeno u bunaru i tada je ustanovljeno da je u pitanju ubistvo, najverovatnije iz strasti ili osvete.

Novopazarska policija brzo je reagovala i za vrlo kratkjo vreme, identifikovala osumnjičene za svirepo ubistvo momka sa Peštera.

Policija je, po nalogu tužilaštava, uhapsila ženu (27) iz Sjenice zbog sumnje da je izvršila neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

Pre nje, u ruke policije "pali" su i muškarac (40) iz Novog Pazara, kao i mladić (19) iz Sjenice, za koje se sumnja da su, u saizvršilaštvu, počinili teško ubistvo mladića.

Svim troma je po nalogu novopazarskog tužilaštva određen pritvor do 30 dana.

Ipak, glavni osumnjičeni za ovaj zločin su, prema prvim nezvaničnim informacijama iz istrage, upravo žena (27) i njen bivši suprug, koji je još uvek u bekstvu i za kojim je raspisana potraga. Nezvanično, on je odmah posle ubistva pobegao u Nemačku, gde ima rodbinu.

Izvor: Srbija Danas/Novosti/J.D.Lj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.