SAHRANA DEČAKA KOG JE PREGAZIO AUTOBUS: Rođaci i prijatelji će se u subotu oprostiti od nastradalog mališana

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 11:30

SAHRANA DEČAKA KOG JE PREGAZIO AUTOBUS: Rođaci i prijatelji će se u subotu oprostiti od nastradalog mališana

Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je izraze najdubljeg saučešća.

Četvorogodišnji dečak D.M., koji je u utorak uveče stradao u Prvomajskoj ulici u Zemunu, kada ga je na stajalištu pregazio autobus, biće sahranjen u subotu na Novom bežanijskom groblju.

Podsetimo, maloletno dete povređeno je u Zemunu kada je autobus prešao preko njega.

Kako se saznaje, do incidenta je došlo kada je vozač zatvorio vrata, jer ga nije video na stepanicama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako ulazi.

Dete je hitno prebačeno u Dečiju bolnicu u Tiršovoj, ali i pored lavovske borbe svih lekara, dečak je izgubio svoju najveću i najvažniju bitku - bitku za životom.

- JKP GSP 'Beograd' sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje saučešće povodom tragične smrti dečaka koji je zadobio teške povrede u nezgodi u autobusu na liniji 18 - navodi se u saopštenju GSP.

Kako se objašnjava, nesreća se dogodila pod još nerazjašnjenim okolnostima u 18.20 časova na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu i to na zadnjim vratima autobusa.

Vozač o ovom nesrećnom slučaju, kako navode iz GSP, nije imao nikakvo saznanje, ništa nije video, niti mu je iko od putnika u autobusu signalizirao da se nesreća dogodila, nastavio je vožnju i za nesreću je saznao tek kada ga je policija zaustavila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.