SADA SAM LETOVALA U ALBANIJI I NIKAD VIŠE Kobno iskustvo sa letovanja - čuli da pričamo srpski pa ne daju nigde

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 11:08

"SADA SAM LETOVALA U ALBANIJI I NIKAD VIŠE" Kobno iskustvo sa letovanja - čuli da pričamo srpski pa ne daju nigde

I pored brojnih pozitivnih iskustava građana koji su letovali u Albaniji, jedna naša državljansa vratila se sa odmora veoma razočarana svime što je tamo snašlo.

Sve više građana Srbije odlučuje se da godišnji odmor provede na albanskom primorju. I dok su neki prezadovoljni uslugom, morem i cenama, te nameravaju da se vrate i naredne godine, drugi su ipak naišli na pojedine neprijatnosti zbog kojih im je kako kažu propalo letovanje.

Tako se jedna državljanka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije nakon povratka u zemlju požalila u jednoj grupi na Fejsbuku na neprijatnosti koje su joj se dogodile u Albaniji, gde navodno nije mogla da pliva od riba, da su joj uvek donosili kafu sa šećerom, kao i da joj nisu odgovarale ležajke na plaži, ali ni temperatura.

Njen status prenosimo u celosti:

- Ljudi, ribice u vodi su me skroz izgrickale po nogama, kupam se samo ispod tuša, ali je tu voda bezobrazno hladna. Druga stvar, da li smatrate da je normalno da u svim kafićima unapred zaslade kafu? Mora da im se naglašava NO SUGAR pritom konobari ne razumeju engleski i opet stave šećer. I na plažu smo došli pre 10h, a dobili smo poslednji red, kao sve rezervisano, a nikog nema, nego su čuli da pričamo srpski, pa ne daju prvi red. I to smo morali da platimo u kompletu ležaljke i suncobrane, iako smo poneli svoj suncobran koji sad stoji spakovan, dok smo mi pod ovim plaćenim što ništa ne pokriva. I ono što nas je najviše iznerviralo je pirkanje vetra i temperatura od 32 stepena, znači sad smo došli u Drač i nikad više! - napisala je ona.

Ubrzo su usledili mnogobrojni komentari: "Nije osoblje tu nista krivo kako ja nemam nikud kad krenem tih problema od sad da me vodite gratis na more da vam resavam probleme koje nosite sa vama", "Kakva razmaženost...", "Počeće ljudi da se žale na vruć pesak, na slanu vodu i na veliku količinu vode u moru", "Deluje me kao sarkazam ali loš. Ako je stvarno ovako onda najbolje u kadu pod tuš pa podesiš temperaturu po meraku i udri", "Majko mila!! Bolje da ste ostali kući, nije za vas more ni Albanija! Nije tačno da niste dobili ležaljke jer pričate srpski, već je gužva i zaista rezervisano! Idite na divlje plaže pa nećete platiti lezaljke! Kafu kuvajte u sobi ako vam ne odgovara!", napisali su neki od korisika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.