SADA JE SVE PRAZNO U Baščaršiji 80 posto turista manje, vape za strancima

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2020, 23:38

"SADA JE SVE PRAZNO" U Baščaršiji 80 posto turista manje, vape za strancima

U sarajevskoj Baščaršiji čcuvene ćevabdžinice rade sa 80 odsto manje kapaciteta i vlasnici ističu da im nedostaju strani gosti.

- Turista nema kao ni brojnih rezervacija koje su nam uvek stvarale određene ''probleme'', jer su bile velike gužve i doslovno nije bilo mesta. Sada je sve skoro prazno, radimo sa 80 posto manje kapaciteta - kažu vlasnici ćevabdžinica.

Ćevabdžinice rade i sa manje zaposlenih, jer se mnogi angažuju u skladu sa potrebama ili odmorima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Postoje gosti koji su zaista odgovorni, ali ima i onih koji ne paze na fizičku distancu što nam dodatno otežava. Prostorije dezinfikujemo, čistimo svakodnevno, provetravamo. Naši radnici su zaštićeni i zaista pazimo da sačuvamo svoje i zdravlje naših gostiju - rekla je jedna od vlasnika ćevabdžinica.

Kako se navodi, iako je poslovanje znatno lošije i broj gostiju mnogo manji, cene, usluga i proizvodi ostali su iste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Baščaršiji 80 odsto turista manje, vape za strancima

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2020, 08:02

U sarajevskoj Baščaršiji čuvene ćevabdžinice rade sa 80 odsto manje kapaciteta i vlasnici ističu da im nedostaju strani gosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.