SADA IMAJU PRAVU SLIKU Vučić o situaciji na KiM: Uvek smo mi bili označeni kao krivci, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 16:55

"SADA IMAJU PRAVU SLIKU" Vučić o situaciji na KiM: Uvek smo mi bili označeni kao krivci, ali...

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je, u obraćanju iz Kišinjeva, stranim novinarima da je pravo pitanje kako da se deeskalira situacija na KiM.

- To je broj jedan, o tome ću pričati sa Makronom i Šolcom. Drugo pitanje je kako da izbegnemo provokacije u budućnosti. I broj tri je formiranje ZSO, koje je dogovoreno pre 10 godina, a nije sprovedeno. To je veoma jednostavno, i mislim da se svi slažemo oko toga. Ljudi sada imaju pravu sliku o tome šta se dešava na Balkanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez obzira na to ko je priznao a ko nije priznao Kosovo i Metohiju. Uvek smo mi bili označeni kao krivci, ali mislim da sada svi vide da stvari nisu tako jednostavne - rekao je Vučić, koji učestvuje na Samitu Evropske političke zajednice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.