SADA I ZVANIČNO: Predsednik Vučić u četvrtak dolazi u Banjaluku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 13:54

SADA I ZVANIČNO: Predsednik Vučić u četvrtak dolazi u Banjaluku!

U okviru posete Republici Srpskoj, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću biće uručeno priznanje Ključ grada Banjaluke

U četvrtak, 22. april, delegacija Republike Srbije, predvođena predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, boraviće u poseti Republici Srpskoj, potvrđeno je iz Kabineta predsednika Srpske.

Tom prilikom biće održana sednica Veća za saradnju Republike Srpske i Republike Srbije, koje prati implementaciju Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << RS i Srbije, na kome će biti analizirano ostvarenje dosadašnjih zajedičkih projekata i razmotreni planovi budućih projekata Srpske i Srbije, koji će se realizovati kroz ovaj sporazum.

- Tokom posete Republici Srpskoj predsednik Vučić i premijerka Ana Brnabić sastaće se sa predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović, premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem i predsedavajućim i srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom. , koje mu je dodelila Skupština Grada - navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RS: Vučić i Brnabić u četvrtak u Banjaluci

Izvor: B92, 19.Apr.2021

Delegacija Republike Srbije, predvođena predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, boraviće u četvrtak, 22. aprila, u poseti Republici Srpskoj...Informacija je saopštena iz Kabineta predsednice Želje Cvijanović...Tom prilikom, najavljeno je, biće održana sednica Veća za saradnju Republike Srpske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.