SAD započele danas povlačenje vojnika iz Avganistana

Izvor: Danas, 01.Maj.2021, 12:10

SAD započele danas povlačenje vojnika iz Avganistana

Sjedinjene Američke Države počele su danas povlačenje vojnika iz Avganistana, privodeći kraju svoje najduže angažovanje u ratu, nakon što je predsednik Džozef Bajden u aprilu najavio da će preostalih 2.500 američkih vojnika povući do 20. godišnjice terorističkog napada 11. septembra, javljaju zapadne agencije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo povlačenje preostalih američkih i NATO vojnika iz Avganistana

Izvor: Beta, 01.Maj.2021

Konačna faza okončanja američkog rata u Avganistanu zvanično je danas počela povlačenjem preostalih vojnika SAD i NATO.SAD odlaze iz Avganistana posle 20 godina, a povlačenje treba da bude završeno do kraja leta.U Avganistanu se nalazi izmedju 2.500 i 3.500 američkih i oko 7.000 NATO vojnika.Američka...

Nastavak na Beta...

SEVERNA KOREJA UPOZORAVA: Sjedinjene Države će se suočiti sa teškom situacijom, predsednik SAD pravi veliku grešku!

Izvor: Kurir, 02.Maj.2021, 08:26

Zvanični Pjongjang danas je upozorio SAD da će se "suočiti sa teškom situacijom", jer je predsednik Džozef Bajden "napravio veliku grešku" kada je tokom nedavno održanog govora nazvao Severnu Koreju bezbednosnom pretnjom i najavio oštru politiku prema toj zemlji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.