SAD se tradicionalno mešaju u poslove drugih država

Izvor: B92, 05.Mar.2018, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SAD se tradicionalno mešaju u poslove drugih država"

Verovatno je nekorektno komentarisati izjave ruskog ministarstva, ali je činjenica da SAD imaju bogatu tradiciju mešanja u unutrašnje poslove drugih zemalja.

To je izjavio portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi Tass.

On je to rekao odgovarajući na pitanje kako Kremlj vidi pokušaj mešanja SAD u izborni proces u Rusiji.

"To nije nikakva tajna, Amerikanci su čak to i sami priznali", dodao je Peskov. Zamenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Rjabkov izjavio je ranije da su od strane Ministarstva zabeleženi pokušaji mešanja SAD u predizborne procese u Rusiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peskov: SAD se tradicionalno miješaju u poslove drugih država

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2018

BEOGRAD- Vjerovatno je nekorektno komentarisati izjave Ministarstva inostranih poslova (Ruske Federacije), ali je činjenica da Sjedinjene Američke Države imaju bogatu tradiciju miješanja u unutrašnje poslove drugih zemalja, uključujući i našu zemlju, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.