SAD: Usvojen predlog zakona kojim se sprečava nova blokada vlade

Izvor: Danas, 15.Feb.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Usvojen predlog zakona kojim se sprečava nova blokada vlade

Oba doma američkog Kongresa usvojila su predlog zakon na osnovu kompromisa demokrata i republikanaca o bezbednosti granice, zahvaljujući ćemu će biti izbegnuta nova delimična blokada vlade. Članak SAD: Usvojen predlog zakona kojim se sprečava nova blokada vlade se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Industrijska proizvodnja u SAD pala 0,6 odsto u januaru

Izvor: Danas, 15.Feb.2019

Industrijska proizvodnja u SAD pala je 0,6 odsto u januaru, najviše zahvaljujući padu od 8,8 odsto u proizvodnji motornih vozila i auto delova, saopštile su danas američke Federalne rezerve. Članak Industrijska proizvodnja u SAD pala 0,6 odsto u januaru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.