SAD: Troje ranjeno u pucnjavi ispred škole

Izvor: Radio 021, 13.Dec.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Troje ranjeno u pucnjavi ispred škole

Dva dečaka i jedna devojčica ranjeni su danas u pucnjavi ispred jedne srednje škole u američkom gradu Portlandu u državi Oregon, saopštila je policija.

Policija veruje da su ranjeni učenici škole Rozmeri Anderson iz Portlanda, saopštio je narednik Pit Simpson. Troje ranjenih tinejdžera su bili u svesnom stanju kada su prebačeni u bolnicu, dodao je on.

Simpson je dodao da se pucnjava dogodila na uglu ispred zgrade škole, kao i da je napadač pobegao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Policija za sada ne zna da li je bio samo jedan napadač ili više njih, ali Simpson navodi da preliminarne informacije ukazuju da je pucnjava povezana sa nekom od bandi. Srednju školu Rozmeri Anderson pohađaju rizični učenici, odnosno oni koji su isključeni iz drugih škola, nemaju roditelje ili su beskućnici, podseća AP.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.