SAD: Tri osobe poginule u padu aviona

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Tri osobe poginule u padu aviona

San Antonio -- Tri osobe su poginule kada se mali avion srušio na severni deo međunarodnog aerodroma u San Antoniju, saopštili su zvaničnici.

Avion je leteo od Šugarlenda kod Hjustona do Berne kada su se pojavili problemi sa motorom zbog čega je usmeren na aerodrom u San Antoniju. Međutim, srušio se na ivicu piste i sve tri osobe koje su bile u njemu su poginule.

Šef aerodromske vatrogasne službe Čarls Hud rekao je da se nesreća dogodila u nedelju u 18.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sati po lokalnom vremenu, više od jednog kilometra zapadno od aerodroma.

Savezna vazduhoplovna administracija saopštila je da je istraga u toku.

Kako se navodi, prilikom nesreće nije oštećena infrastruktura aerodroma.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U SAN ANTONIJU: Troje ljudi poginulo u padu malog aviona! Letalica imala problem sa motorom! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Dec.2019

Tri osobe su poginule kada se mali avion srušio na severni deo međunarodnog aerodroma u San Antoniju, saopštili su zvaničnici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.