Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Pucnjava u tržnom centru, jedna osoba ubijena

KORAL SPRINGS - Jedna osoba je ubijena, a jedna je ranjena u pucnjavi u tržnom centru u gradu Koral Springs u američkoj državi Floridi, saopštila je lokalna policije.

Tržni centar "Koral Springs mol" je zatvoren, nakon pucnjave koja se dogodila jutros po lokalnom vremenu.

"Policija je na terenu u tržnom centru, trenutno nema potrage za osumnjičenima", saopštila je policija.

Tržni centar je nešto više od pola sata bio zatvoren, a zaposleni i kupci >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su bili evakuisani, izvjestili su američki mediji.

"Ljudi su trčali okolo, sudarali se međusobno, kako bi se skolonili u prodavnice", rekla je jedna žena koja se našla na mjestu pucnjave.

CSPD working shooting at Coral Square Mall, mall on lockdown NO suspects are being sought at this time. PIO on way for media.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pucnjava na Floridi, jedna osoba ubijena u tržnom centru

Izvor: B92, 26.Nov.2016

Majami -- U tržnom centru u gradu Koral Springs na Floridi došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ubijena, preneli su lokalni mediji...Druga osoba je u tom incidentu ranjena. Pucnjava se dogodila u tržnom centru koji je nakon incidenta zatvoren...Drugi detalji o pucnjavi za sada nisu poznati.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.