SAD: Pucnjava na turniru video igara, ima mrtvih VIDEO

Izvor: B92, 26.Avg.2018, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Pucnjava na turniru video igara, ima mrtvih VIDEO

Džeksonvil -- U masovnoj pucnjavi koja se dogodila na turniru u igranju video-igrica u Džeksonvilu, poginulo je nekoliko osoba.

To je saopštila kancelarija šerifa u tom gradu na Floridi, navodeći da je ubijen jedan od osumnjičenih za napad.

Napad izvršio jedan muškarac, belac, i on je mrtav, rekao je lokalni šerif ne navodeći njegov identitet, prenose američki mediji.

Građani su pozvani da izbegavaju tu oblast. CNN javlja, pozivajući se na policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvore, da su najmanje četiri osobe ubijene, a sedam ranjeno.

Lokalni mediji navode da je 10 ljudi ranjeno.

USA Today javlja da se pucnjava dogodila tokom održavanja turnira u igranju video igrice "Madden NFL 2019.", koji je uživo prenošen preko interneta.

Turnir, održan u jednom restoranu u centru Džeksonvila, prenošen je uživo kada se začulo nekoliko pucnjeva, sudeći po snimcima na društvenim mrežama.

Na videu se vidi kako igrači reaguju na pucnje, a čuju se i krici pre nego što je snimak prekinut.

Lokalni mediji javljaju da je na licu mesta nekoliko vozila hitne pomoći, vatrogasci i policija, kao i da su blokirani putevi oko ove zone u centru grada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.