SAD: Nova pucnjava u Feniksu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2013, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Nova pucnjava u Feniksu

Nepoznati napadač pucao je danas na ljude u jednoj poslovnoj zgradi u Feniksu u američkoj saveznoj državi Arizoni, javila je Televizija CNN. Povređeno je najmanje šestoro, a policija traga za napadačem.

"Jedno lice je u kritičnom stanju, dok su ostala dva lakše povređena. Za sada niko nije uhapšen", rekao je portparol policije Džejms Holms.

Holms je dodao da policija za sada smatra da je bio samo jedan napadač u zgradi u kojoj se nalaze brojne kancelarije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
"Pokrenuta je potraga za napadačem, mada je policija dobila kontradiktorne informacije o napadaču", dodao je Holms.

Na lice mesta su stigle mnogobrojne policijske ekipe i kola Hitne pomoći, a strahuje se da ima i žrtava, prenose američke televizije pod oznakom hitno.

"Pucnjava se dogodila jutros oko 10.30  kada je jedan čovek ušao u poslovnu zgradu i počeo da puca", rekao je predstavnik policije u Feniksu Tomi Tompson.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.