SAD JE FINA: Dru Barimor uklanja tetovaže

Izvor: Kurir, 14.Feb.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD JE FINA: Dru Barimor uklanja tetovaže

Postupak je jako bolan, ali glumica je spremna da učini sve kako bi u potpunosti živela prema običajima i kulturi supruga Vila Kopelmana

Glumici Dru Barimor (38) otkako je postala majka i ozbiljna žena, tetovaže su postale nešto čega želi hitno da se reši, pa je odlučila da laserski ukloni šest tetovaža.

Postupak je jako bolan, ali glumica je spremna da učini sve kako bi u potpunosti živela prema običajima i kulturi njenog supruga. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vil Kopelman je, naime, Židov i Dru želi da pređe sa hršćanstva na židovstvo.

Već razmišlja i šta će biti kad jednog dana umre. Naime, kako bi mogla da bude sahranjena na židovskom groblju uz supruga, mora da otkloni tetovaže.

"Osim što želi da pređe na židovstvo, Dru želi i da bude savršena domaćica i da se druži sa elitom domaćica, a tetovaže se nikako ne uklapaju u taj imidž. Što je starija to je konzervativnija", kaže prijatelj.

Tetovažu je nedavno uklonila Megan Foks (26). Nakon zahvata rekla je da je bilo neverovatno bolno i da nikad više ne želi ponovno da prolazi kroz to.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dru Barimor uklanja tetovaže

Izvor: Glas javnosti, 15.Feb.2013, 10:28

Glumici Dru Barimor (38) otkako je postala majka i ozbiljna žena, tetovaže su postale nešto čega želi hitno da se reši, pa je odlučila da laserski ukloni šest tetovaža...Postupak je jako bolan, ali glumica je spremna da učini sve kako bi u potpunosti živela prema običajima i kulturi njenog...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.