SAD: Izbodeno 20 učenika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2014, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Izbodeno 20 učenika

Jedan srednjoškolac izbo je jutros najmanje 20 svojih drugova i jednu odraslu osobu u školi nedaleko od Pitsburga pre nego što je uhapšen, rekli su lokalni zvaničnici. Najmanje četiri osobe su povređene i u Torontu, pošto ih je nožem ili makazama u jednoj zgradi sa kancelarijama izbo jedan muškarac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SAD: Izbodeno 20 učenika u školi kod Pitsburga

Izvor: Prva.rs, 09.Apr.2014

Ranjeni učenici su prevezeni u četiri lokalne bolnice i starosti su između 14 i 17 godina, preneo je AP. Iako je četvoro učenika teže povređeno, oni nisu životno ugroženi, navode lekari...Prema rečima doktora Krisa Kaufmena, direktora najbliže bolnice Forbs, dve osobe su operisane, a jedna...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.