SAD I ZVANIČNO! Vanjinom ocu određen pritvor, otkriveno gde će biti prebačen

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 22:49

SAD I ZVANIČNO! Vanjinom ocu određen pritvor, otkriveno gde će biti prebačen

Otac se sumnjiči da je ubicama odao kada i gde će Vanja biti sama

Aleksandru Đorčevskom, ocu ubijene 14-godišnje devojčice Vanje iz Skoplja, određen je večeras pritvor do 48 sati. On će biti smešten u zatvor "Šutka", gde su i još trojica osumnjičenih, javlja Skopje1. Otac ubijene devojčice ranije večeras je doveden u krivični sud sa lisicama na rukama.

On se sumnjiči da je ubicama odao kada i gde će njegova ćerka biti sama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Podsetimo, mala Vanja je oteta 27. novembra oko 7.20 ujutru kada je kretala u školu. Ona je savladana i vezana u ulazu zgrade. Istog dana je i ubijena, a njeno telo pronađeno je 3. decembra u ataru sela Brazda na obodu Skoplja.

Tokom potrage za Vanjom, koja je trajala sedam dana, otac je sve vreme sarađivao sa policijom i bio uz svoju bivšu suprugu, Vanjinu majku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ocu ubijene devojčice iz Skoplja određeno zadržavanje od 48 sati

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Dec.2023, 00:01

Krivični sud u Skoplju u ponedeljak uveče je na predlog Osnovnog javnog tužilaštva odredio zadržavanje do 48 sati ocu devojčice Vanje Đorčevske, Aleksandru Đorčevskom koji je jedan od osumnjičenih za njeno ubistvo. Sud je saopštio da određuje pritvor zbog opasnosti od bekstva i uticaja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.