SAD ĆEŠ DA UPOZNAŠ ISUSA! Monstruozno ubistvo, muškarac SAČMAROM presudio ženi! Ona snimila sopstvenu smrt! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 14:45

"SAD ĆEŠ DA UPOZNAŠ ISUSA!" Monstruozno ubistvo, muškarac SAČMAROM presudio ženi! Ona snimila sopstvenu smrt! (VIDEO)

Zastrašujuće scene

Muškarac iz Teksasa koji je ubio svoju ženu pred kamerom osuđen je na samo deset godina iza rešetaka!

Кeri Birmingem (60) osuđen je jer je u decembru 2021. godine ubio svoju ženu Patrišiju (48) nakon što je otkrio da je imala aferu. Jeziva scena je zabeležena na snimku, međutim, uprkos ogromnim dokazima Birmingem će služiti deset godina zatvora.

Na uznemirujućem video snimku vidi se kako ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje kuće u Springu u Teksasu, obučen u bade mantil, drži pušku.

- Sad ćeš da upoznaš Isusa - čuje se na snimku Birmingem pre nego što je ispalio tri hica u suprugu. Zločin se dogodio dok je njihova ćerka Olivija bila u školi. Keri i Patrišija su se svađali 30 minuta pre pucnjave.

Audio snimak, koji je dobio ABC13, sadrži nekoliko minuta razgovora između njih dvoje. Snimak je bio deo Birmingemove odbrane za zločin iz strasti.

- Završio sam - čuje se Keri.

- I ja sam završila - odgovara Patrišija. Branilac Entoni Oso rekao je da su se izjasnili krivim pred ženskom porotom kako bi ubedili porotnike da je pucao u Patrišiju u žaru trenutka.

- Nikada nismo pokušali da opravdamo postupke našeg klijenta, ali odbrana se nije bavila opravdavanjem. Radilo se o tome zašto je uradio to što je uradio - rekao je Oso.

Birmingem će odslužiti deset godina zatvora zbog ubistva dok nakon pet godina može biti uslovno otpušten.

- Izgubila sam oba roditelja tog dana. Moj tata je takođe umro tog dana - navela je ćerka za lokalne medije.

Olivija je posvedočila da nikada nije videla kako njen otac fizički zlostavlja njenu majku. Patrišijina sestra Meri Diz smatra da pravda nije zadovoljena.

- Moja sestra je bila jaka i nije odustala niti pokazala strah tom čoveku. Tužioci su uradili izvanredan posao i bili su jednako šokirani presudom. Verujem da je sudija bio čak i šokiran. Pravda ovde nije data. Moja sestra ovo nije zaslužila. Keri Birmingem nije žrtva - navela je Diz.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Z.K./Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.