SAČUVAJ ME BOŽE NJIH I NJIHOVOG MORALA Predsednik Vučić RAZOTKRIO namere opozicije: Problem je što ne mogu da me pobede

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 20:34

"SAČUVAJ ME BOŽE NJIH I NJIHOVOG MORALA" Predsednik Vučić RAZOTKRIO namere opozicije: "Problem je što ne mogu da me pobede"

Osvrnuo se i na mogućnost ponavljanja beogradskih izbora

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom pauze na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji govorio je i proteklim izborima.

- Čestitali su neki koje nisam video ranije - izjavio je predsednik.

O izjavama "Proglasa" predsednik je rekao:

- Ti uslovi pokazuju stepen njihovog neznanja i bahatosti. Oni danas imaju uvid u birački spisak. I to možete da proverite i danas i uvek. Nikada ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće da urade, osim što će da lažu za adrese. Tako su i žive proglašavali mrtvima, što je strašno. Sve je to upakovano zbog jedne stvari. Oni hoće da ukinu Zakon i da kažu da je njihova politička želja i volja jer su oni tobož moralna veritkala društva. "Mi smo odlučili nema izbora, ako se Vučićevo ime pojavi". Hvala vam što priznajete da me nikad nećete pobediti. U skladu sa zakonom je da bilo koja lista nosi bilo koje ime. Kažu oni " Vučić se ne ponaša protivzakonito, već je problem što ne možemo da ga pobedimo - kaže on.

Vučić dodaje da ako bude novih beogradskih izbora, onda će se čekati do 1. ili 2. marta.

- To su zakonski rokovi. Nema to sviđa se Perici, Jovici... Nego imate zakon. Neće bilo čija politička volja da ruši institucije Srbije - izjavio je predsednik i dodao "sačuvaj me Bože njih i njihovog morala".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.