SAČUVAJ BOŽE, BILI SU ZAVISNICI OD DROGE I ALKOHOLA Komšije otkrile detalje užasa kod Paraćina: Maćeha ih se plašila, živela u drugoj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 14:01

"SAČUVAJ BOŽE, BILI SU ZAVISNICI OD DROGE I ALKOHOLA" Komšije otkrile detalje užasa kod Paraćina: Maćeha ih se plašila, živela u drugoj kući

Svi su šokirani time što je sin zadao ocu čak 41 ubod kuhinjskim nožem u telo, a još više saznanjem da je ubijena i njihova maćeha.

Stanovnici podjuhorskog sela Trešnjevica, u kome su sinoć brat i sestra u saizvršilaštvu izboli svog oca nožem, a zatim je brat, (23) u policiji priznao da je ubio i svoju maćehu u njenoj kući, šokirani su stravičnim zločinom koji se dogodio u njihovom selu.

Za stariju sestru (27) i njenog brata kažu samo "Sačuvaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bože". Pričaju da su oboje bili zavisni od droge i alkohola, te da je verovatno sve to zajedno kumovalo najpre svađi, a zatim i zločinu.

- Oni su živeli sa ocem u lepoj kući zahvaljujući babi i dedi koji su radili u Austriji i ostavili su im i dosta para, a sami ništa nisu radili. Otac ih je oboje izdržavao tako što je vukao drva iz planine i prodavao ih, ali oni nisu nikada bili zadovoljni – priča sagovornik medija.

Ona je živela u svojoj kući, a ne sa svojim partnerom, upravo zbog straha od njegove dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MAJKU SU MI ZAKLALI KUHINJSKIM NOŽEM" Ćerka ubijene Marine iz Paraćina ne može da dođu sebi: "Ubili su je zbog 15.000 dinara, lečili su ih, ali to se ne leči" (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Feb.2023

Pred kućom u kojoj je živela Marina M. iz Trešnjevice kod Paraćina, koju je, kako se sumnja, ubio sin njenog vanbračnog partnera, zabeležene su potresne scene kada su počeli da pristižu rođaci nastradale žene. Plač i jecaji prolamali su se seoskim sokakom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.