SAČUVAĆEMO NAŠU ZEMLJU, ZADACI SU PODELJENI I BIĆE IZVRŠENI Vučić se oglasio nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 11:55

"SAČUVAĆEMO NAŠU ZEMLJU, ZADACI SU PODELJENI I BIĆE IZVRŠENI" Vučić se oglasio nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost (FOTO)

Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić predsedavao je sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost, nakon čega se kratkom porukom oglasio na svom Instagram profilu.
- Sigurnost i bezbednost građana Srbije su prioritet. Sačuvaćemo našu zemlju u veoma složenim geopolitičkim okolnostima. Zadaci podeljeni i biće izvršeni - napisano je u opisu fotografija sa sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
Podsetimo, juče se dogodio teroristički napad u Moskvi, u sali "Krokus siti hola" kada su trojica napadača otvorili vatru na posetioce pre početka koncerta popularne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.