ŠAČICA OPOZICIONARA BLOKIRALA VARADINSKI MOST: Fotografije iz drona pokuzuju da ih je tek nekoliko desetina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 21:26

ŠAČICA OPOZICIONARA BLOKIRALA VARADINSKI MOST: Fotografije iz drona pokuzuju da ih je tek nekoliko desetina (FOTO)

Fotografija iz vazduha otkriva sve.

U Novom Sadu i večeras je održan protest pojedinih opozicionih stranaka, koji je okupio mali broj zainteresovanih Novosađana.

Prema fotografijama iz drona, protestna kolona od nekoliko desetina okupljenih oko Protesta protiv nasilja, prošla je Bulevarom Mihajla Pupina.

Podsetimo, posle tragičnih događaja od 3. maja i masakra u Ribnikaru i  Mladenovcu, opozicija je politički zloupotrebila patnju i opravdani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strah. Ipak po svoj prilici da su građani prozreli njihovu nameru da u tome ne žele da učestvuju.

Opozicija kao i mnogo puta do sada pribegava blokiranju ključnih saobraćajnica mostova i auto-puteva.

Tako je ovog puta šačica demonstranata odlučila da blokira Varadinski most, koji je jedini put da posetioci mogu da dođu na Egzit festival i još jednom poslala pogrešnu sliku u svet. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.