SAČEKUŠA U PODGORICI: Upucan bivši direktor Tekoma!

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAČEKUŠA U PODGORICI: Upucan bivši direktor Tekoma!

PODGORICA - Bivši direktor Telekoma Oleg Obradović ranjen je u pucnjavi koja se u večeras oko 21.30 dogodila u Podgorici. Prema prvim informacijama Obradović je ranjen u nogu i prebačen je u nogu i prebačen u Klinički centar Crne Gore. Nalazi se van životne opasnosti.

Upucan je u dvorištu Tehničke škole. Za sada se ne zna ko je pucao u Obradovića, inače jednog od osnivača preduzeća Hidroenerhgija, koje se bavilo izgradnjom mini elektrana u Crnoj Gori.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SAČEKUŠA U PODGORICI: Upucan bivši direktor Telekoma!

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015

PODGORICA - Bivši direktor Telekoma Oleg Obradović ranjen je u pucnjavi koja se u večeras oko 21.30 dogodila u Podgorici. Prema prvim informacijama Obradović je ranjen u nogu i prebačen je u nogu i prebačen u Klinički centar Crne Gore. Nalazi se van životne opasnosti...Upucan je u dvorištu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.