SAČEKUŠA POSLE ŽURKE, KRAĐA, SEDMOČASOVNO MUČENJE I IŽIVLJAVANJE: Otac otetog mladića iz Vršca izneo zastrašujuće detalje otmice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 17:05

SAČEKUŠA POSLE ŽURKE, KRAĐA, SEDMOČASOVNO MUČENJE I IŽIVLJAVANJE: Otac otetog mladića iz Vršca izneo zastrašujuće detalje otmice!

Uspeo da pobegne i da dođe do telefona.
Juče je u policijskoj stanici u Vršcu prijavljena otmica sina poznatog biznismena, a sada se za Kurir oglasio i biznismen (ime poznato redakciji) koji je i prijavio otmicu sina, nakon što je mladić (21) uspeo da pobegne od kidnapera koji su odranije poznati policiji.
Podsetimo, policija je uhapsila četvoricu osumnjičenih i u toku je istraga.
- Ja sam juče prijavio da mi je sin bio otet u subotu uveče, kada je bio na proslavi rođendana. Nakon toga su ga sačekali i tražili mu novac, on nije hteo da da, pa su ga nožem prisilili da uđe u auto, odvezli su ga u neki stan i tamo su ga sedam sati maltretirali i tukli. Uopšte nije u pitanju nikakav...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.