SABLASNI, OKULTNI PREDMETI VISE SA ZIDOVA KUĆE UŽASA u kojoj je mladi bračni par počinio monstruozno čedomorstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 22:33

SABLASNI, OKULTNI PREDMETI VISE SA ZIDOVA KUĆE UŽASA u kojoj je mladi bračni par počinio monstruozno čedomorstvo

Postoje indicije da je reč o sekti

Mladi bračni par iz Novog Sada juče je izvšrio samoubistvo skokom sa solitera u novosadskom naselju Liman dva, a sumnja se da su pre tog čina ubili sopstvenu decu starosti 1 i 3 godine, u kući u Petrovaradinu.

Kako se nezvanično saznaje, tokom uviđaja u kući gde su zatečena beživotna tela dvojice dečaka starosti jednu i četiri godine, pronađeni su simboli egipatskog zagrobnog života.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Postoje indicije da je reč o nekoj sekti, ali se sve još detaljno ispituje.

Komšije ne žele da pričaju javno i da se predstave. Kažu da je bračni par živeo povučenim životom i da se nisu družili, a navode i da su ih retko viđali.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je intervenisala u 17.19 časova danas u Petrovaradinu u Ulici Tome Maretića 46, ali su na žalost mogli samo da konstatuju smrt dvoje dece starosti tri i godinu dana.

Tela su preneta u Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Podsetimo, mladi bračni par iz Novog Sada juče je izvršio samoubistvo skokom sa solitera u novosadskom naselju Liman dva, a sumnja se da su pre tog čina ubili sopstvenu decu starosti jednu i četiri godine, u kući u Petrovaradinu.

Još nije poznato kako je došlo do ove tragedije, a uviđaj je u toku.

Izvor: Srbija Danas/Večernje novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jezivi simboli na zidovima kuće u kojoj su pronađena mrtva djeca

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2024

Crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima stana u kom je živeo mladi bračni par koji je sinoć skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tijela njihove djece, saznaje Telegraf.rs.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.