SABLASNE SCENE NA ULICAMA DOBOJA - Meštani u šoku zbog Sašinog ubistva: Ostadoše četvoro dece bez oca, a ovo dvoje najmlađih i bez oca i bez majke

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 23:12

SABLASNE SCENE NA ULICAMA DOBOJA - Meštani u šoku zbog Sašinog ubistva: "Ostadoše četvoro dece bez oca, a ovo dvoje najmlađih i bez oca i bez majke"

Teška tragedija od koje se ovo malo mesto neće skoro oporaviti.

Dan nakon što je region šokirala vest o svirepom ubistvu Saše Kulišića u Doboju, za koje su osumnjičeni njegova žena (33) i njen ljubavnik (19), u ovom gradiću vlada sablasna atmosfera.

Iako u ovom gradiću od dvadesetak hiljada stanovnika sve deluje normalno, svi su u šoku zbog onog što se dogodilo.

Ljudi uglavnom odbijaju da pred kamerama govore o zločinu iz straha jer je malo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto, ali na pitanje da li poznaju ubijenog Sašu uglavnom samo klimnu glavom.

Jedan stariji meštanin kaže da su od sinoć svi potreseni onim što se dogodilo.

- Strašno je to što se desilo, prestrašno... ostadoše četvoro dece bez oca, a ovo dvoje najmlađih i bez oca i bez majke. Ne razumem kako neko može da pomisli da uradi tako nešto, već i da će se izvući. Ma, tragedija. - rekao je stariji meštanin.

Za ubijenog Sašu svi imaju samo reči hvale. Kažu da je bio normalan čovek i da nisu znali da je između njega i žene bilo nekih problema. Upravo zbog toga ih je ovaj zločin još više pogodio.

- Čula sam sve, kako nisam! To sve poludeli, ceo svet! Tako ubiti svog čoveka, pa to nije normalno! A i taj mali, što je s njom u vezi, a toliko mlađi... taj ili je naivan, ili je glup - rekla je jedna Dobojka.

Za osumnjičenog tinejdžera meštani kažu da je voleo da se hvali fotografijama na Instagramu, ali niko nije mogao da pretpostavi da je sposoban da uradi ovako svirep zločin.

- Nisam ranije čula da su oni bili u vezi. Poznajem ga, jer u Doboju svako svakog zna. I roditelji su mu normalni ljudi. Stvarno je strašno sve ovo što se događa. Jadna njegova deca - dodala je Dobojka.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Milan Prelić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.