SA VIŠE OD TRI PROMILA ALKOHOLA U KRVI VOZIO BEZ DOZVOLE: Policajci ostali u šoku - sledi mu kazna do plafona

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 15:12

SA VIŠE OD TRI PROMILA ALKOHOLA U KRVI VOZIO BEZ DOZVOLE: Policajci ostali u šoku - sledi mu kazna do plafona

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 664 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Tokom vikenda na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 37 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe teško, a 10 je lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo teške, a šest lake telesne povrede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Jednom Beočincu, koji je, sa više od 3 promila alkohola u organizmu, vozio neregistrovani auto, bez vozačke dozvole, prekršajni sudija izrekao je, u skraćenom postupku, kaznu zatvora od 30 dana i novčanu kaznu, u ukupnom iznosu od 220. 000 dinara.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 56 vozača i 28 vozila, a zadržano je 14 vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Petorica od njih terete se i za prekršaj nasilničke vožnje, jer su četvorica vozila automobil, a jedan bicikl sa više od 2 promila alkohola u organizmu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijan vozio neregistrovani auto bez vozačke dozvole

Izvor: NoviSad.com, 18.Maj.2021, 09:01

Novosadska policija je tokom vikenda, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 664 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima..

Nastavak na NoviSad.com...

Vozio sa više od dva promila alkohola u krvi

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2021

Sedmoro građana lakše je povređeno u ukupno 11 nezgoda proteklog dana na području Južnobačkog okruga.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.