SA OSMEHOM NA LICU DRŽAO ISKASAPLJENU ŽRTVU: Poznato šta je Srđan Lalić bio pre nego što je postao Belivukov vojnik - imao SPECIJALAN ZADATAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2021, 20:43

SA OSMEHOM NA LICU DRŽAO ISKASAPLJENU ŽRTVU: Poznato šta je Srđan Lalić bio pre nego što je postao Belivukov vojnik - imao SPECIJALAN ZADATAK

Kako se saznaje, Lalić se dovodi u vezu sa najmanje tri surove likvidacije.

Srđan Lalić (36), koji pozira pored iskasapljene i krvave žrtve, navodno je kompjuterski stručnjak, a bio je zadužen za nabavljanje i održavanje telefona sa aplikacijom Skaj, preko kojih su članovi klana razmenjivali jezive slike.

Srđan Lalić (36), pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je na jednoj od najjezivijih fotografija koje su načinili pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klana tokom brutalnih mučenja žrtava, navodno je bio IT stručnjak pre nego što je postao Belivukov vojnik!

Na fotografiji koja je u nedelju prikazana na TV Pink vide se on i Belivuk kako sa širokim osmehom i crnim hirurškim rukavicama poziraju pred još uvek živog, ali vezanog i mučenog mladića, kog su kasnije ubili.

- Lalić je uhapšen 4. februara. U početku se sumnjalo da je njegova uloga bila samo da obezbeđuje telefone sa aplikacijom Skaj za šifrovanu komunikaciju, registruje hosting i pere novac, jer je trgovao bitkoinima. Međutim, istražitelji su ostali šokirani kada su shvatili da stručnjak za kompjutere sa zadovoljstvom drži glavu izmučene žrtve - otkriva izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, iako je pokušao da se predstavi kao stručnjak za kompjutere, posle prikupljanja brojnih dokaza, Lalić se dovodi u vezu sa surovim ubistvima Aleksandra Gligorijevića, Lazara Vukićevića i Milana Ljepoje.

Sva trojica, podsetimo, nestala su, a poslednji put su živi viđeni u kući u Ritopeku. U vikendici koju su, kako se sumnja, pripadnici Belivukove grupe koristili za mučenja, a potom i likvidacije otetih, nastale su i fotografije na kojima Lalić i Belivuk poziraju uz muškarca koji je očigledno prethodno zverski maltretiran.

- Ovo su Belivuk i Lalić, ovaj čovek je još živ, ali zaklaće ga, neće ostati živ - rekao je ministar Aleksandar Vulin, dok je u emisiji "Hit tvit" opisivao monstruoznu fotografiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISKEŽENI KOLJAČI Vojnik Velje Nevolje na saslušanju tvrdio da nikog nije ubijao, a kada mu je pokazana ova užasna fotografija ŠOKIRAO JE REAKCIJOM

Izvor: Blic, 19.Jul.2021

Srđan Lalić (35), vojnik Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji pozira sa širokim osmehom pored izmasakriranog tela na fotografijama objavljenim u nedelju uveče, tokom saslušanja u tužilaštvu je najpre tvrdio da nema nikakve veze sa ubistvima, a kada je suočen sa užasnom fotografijom šokirao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.