SA MAJKOM I SESTROM UBIO OCA PA GA ISEKAO NA KOMADE Raspisana poternica za sinom iz pakla zbog monstruoznog zločina kod Požarevca

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 08:07

"SA MAJKOM I SESTROM UBIO OCA PA GA ISEKAO NA KOMADE" Raspisana poternica za sinom iz pakla zbog monstruoznog zločina kod Požarevca

Zločin koji je potresao Srbiju i region.

Za muškarcem, osumnjičenim da je sa majkom (56) i sestrom (31) pre 10 dana ubio oca (56), tačnije, pomogao da se njegovi delovi tela iseku i potom ih odvezao 60 kilometara od porodične kuće u mestu Vlaški Do, raspisana je Interpolova poternica.

Muškarac je pobegao kolima u, kako se sumnja, Austriju nakon što je razbacao ruke, noge, trup i očevu glavu u šumarku na deonici puta Kučevo - Petrovac na Mlavi kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sela Kučajna.

Žena je ubila muškarca na spavanju hicem iz pištolja.

Sumnja se da su ga zatim na krevetu električnim cirkularom isekli bivša supruga i deca. Delove tela su spakovali u kese, pa ih u kolima žrtve odvezli 60 kilometara dalje i razbacali po šumi.

- Prvi rezultati istrage govore da je muškarac ubijen nakon svađe sa bišom ženom i decom. On je hteo da ih izbaci iz kuće - dodaje izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.