SA FANTOMKAMA UŠLI U DVORIŠTE I NAPALI UČENIKE: Masovna tuča ispred škola u Podgorici

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 18:31

SA FANTOMKAMA UŠLI U DVORIŠTE I NAPALI UČENIKE: Masovna tuča ispred škola u Podgorici

Tuča u krugu tri srednje škole.

U Ulici Vasa Raičkovića u Podgorici, između elektrotehničke škole "Vaso Aligrudić", građevinske škole "Marko Radević" i hemijske škole "Spasoje Raspopović" došlo je masovne tuče.

Iz Uprave policije je zvanično saopšteno da su povređene dve punoletne osobe.

- Najverovatnije je reč o lakim telesnim povredama - navode iz policije.

Policija je na terenu, a prema nezvaničnim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u tuči nisu učestvovali učesnici građevinske škole.

Kako je rekao direktor ETŠ Vaso Aligrudić Ersan Spahić, deca su se jurila oko škola. Snimak sa video nadzora Spahić će dostaviti policiji.

Iz Uprave policije je zvanično saopšteno da je danas u Podgorici došlo do fizičkog obračuna dve grupe u blizini ETŠ "Vaso Aligrudić".

- Ovom prilikom povrede su zadobila dva punoletna lica. Najverovatnije je reč o lakim telesnim povredama. Policijski službenici su na terenu i preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti, u saradnji sa postupajućim tužiocem, u cilju identifikacije svih učesnika događaja i utvrđivanja svih okolnosti i činjenica. Sa ishodom postupanja javnost će biti blagovremeno obaveštena - piše u saopštenju UP.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/I.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DECA SU VRIŠTALA I BEŽALA NA SVE STRANE!" Drama u blizini tri škole u Podgorici: Tuklo se više muškaraca, dvoje povređeno

Izvor: Blic, 16.Feb.2024

Tokom popodnevnih sati na lokaciji izmedju tri srednje škole u Podgorici došlo je do masovne tuče, u kojoj su povređene dve punoletne osobe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.