Izvor: B92, 01.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"S radikalima samo u rikverc"

Leskovac -- Lider G17 plus Mlađan Dinkić poručio u Leskovcu da se s radikalima ide samo unazad.

"Oni će radikalno da pritiskaju gas, ali će to samo da vodi u rikverc, a nikako napred", rekao je Dinkić na konvenciji G17 plus u Leskovcu. On je poručio biračima da će, ako se opredele da 21. januara glasaju za neku demokratsku opciju, morati da znaju da će ići napred, ali sporo.

"Mi, međutim, nemamo vremena da napred idemo sporo, znamo da je Srbiji potrebna energija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju ima G17 plus da bismo već sutra bolje živeli, a ne da čekamo da ponovo prolaze godine", kaže Dinkić. "Mi se zalažemo za to da siromašnije opštine dobiju više iz budžeta da bi se svi ravnomernije razvijali, a to naročito važi za jug i istok Srbije", dodao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.