Ružica: Dala bih Zmaju da mi ušteka

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica: Dala bih Zmaju da mi ušteka

Starleta Ružica Veljković je priznala da bi pristala da ima seks sa Zmajem od Šipova.

- Zamišljam kako izgleda kad Zmaj ima odnose s nekom ženom. Mislim da se ceo trese. Ma pokušaću da spavam s njim. Mislim da on nije toliko aktivan u seksu. Kad bi Vesna Rivas sela na njega, ništa ne bi ostalo od Zmajića, a vala i on kad bi naskočio na nju, morao bi puno sala da razgrne kako bi došao do mesta gde treba. Ali kad bih videla kako orgijaju, sigurno bih se primila. Dala bih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mu da se ušteka - rekla je Ružica dodajući i da je snimala porniće sa bivšim dečkom.

Ona je istakla da Ekrem Jevrić nije jedini koji snima filmove za odrasle, ali i dodala da za razliku od Ekrema, nije uspela da nplati "svoj talenat".

- Ekrem je snimio jedan porno-film za pare, a ja dva za džabe s bivšim dečkom. Ja sam amater, a on profesionalac - rekla je starleta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.