Ružić zahvalio svim organizatorima završnog ispita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2022, 13:28

Ružić zahvalio svim organizatorima završnog ispita

Prvi potpredsednik vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić zahvalio je i čestitao svima koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji završnog ispita, koji je protekao bez problema.

Uspeli smo zajedničkim snagama i s istim ciljem da obezbedimo svima koji su polagali fer i jednake uslove, bezbednost i potrebnu podršku. Iskreno se nadam da ćemo, bez obzira na našu prilagodljivost i snalažljivost, naredne završne ispite i druge važne aktivnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prolaziti uz daleko manje stresa i u lakšim okolnostima, rekao je Ružić.

On je istakao da je ponosan jer su svi koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji profesionalno i posvećeno pristupili procesu završnog ispita, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

"Malo je reći hvala svakom od vas, za ovo što smo postigli ovih dana. Uprkos izazovima koje su nas zadesili ove godine zbog dojava o bombama u školama, a prošle sa virusom kovid, uvek pokažemo koliko smo prilagodljiv, spreman, hrabar sistem, okrenut učenicima, kojima treba da omogućimo da obrazujući se postanu dobri ljudi, naveo je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.