Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Okt.2020, 12:04

Ružić predao dužnost ministarki Obradović

Dosadašnji ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić predao je danas dužnost novoj ministarki Mariji Obradović, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Ružić je novu ministarku upoznao sa rezultatima tog ministarstva koji su postignuti u prethodnom periodu, kao i sa javnim politikama čiju je realizaciju potrebno implementirati kako bi državna, lokalna i javna uprava bile efikasani sistemi u službi građana i privrede.

On je koleginici poželeo uspeha u radu i istakao da je u ministarstvu čeka tim profesionalnih službenika na koje će moći da se osloni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi ministri preuzimaju dužnosti

Izvor: Danas, 29.Okt.2020

Novi ministri Vlade Srbije danas preuzimaju dužnost od kolega koji su te dužnosti obavljali u prošlom sazivu vlade.

Nastavak na Danas...

Ružić predao dužnost ministarki Obradović

Izvor: Blic, 29.Okt.2020

Ministarka državne uprave i lokalne samuprave Marija Obradović preuzela je danas dužnost od ministra Branka Ružića, koji je novi ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i prvi potpredsednik Vlade Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.