Ružić: Vakcinacija prosvetnih radnika počeće u sredu

Izvor: Beta, 18.Jan.2021, 16:54

Ružić: Vakcinacija prosvetnih radnika počeće u sredu

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da će vakcinacija prosvetnih radnika početi u sredu, 20. januara 2021. godine, saopšteno je danas."U sredu će početi vakcinacija i zaposlenih u prosveti, čime pokrivamo i taj važni sistem zaštitom od virusa kovid-19", rekao je Ružić.Ministar je pozvao zainteresovane zaposlene u vaspitno-obrazovnom sistemu da se, ukoliko to nisu učinili do sada, izjasne na portalu eUprava za imunizaciju kako bi se realizovao plan vakcinacije."Zaposleni u prosveti, pored zdravstvenog sistema važan su deo za funkcionisanje našeg društva i jasno je zašto su i oni prioritet. Na taj način sačuvaćemo zdravlje zaposlenih u prosveti, kao i zdravlje dece sa kojima su oni u svakodnevnom kontaktu" , naveo je Ružić.Kako se navodi u saopštenju, prosvetni radnici koji su se izjasnili za imunizaciju, dobiće informaciju o terminu i mestu vakcinacije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ružić: Vakcinacija prosvetara počinje u sredu

Izvor: Radio 021, 18.Jan.2021

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da vakcinacija prosvetnih radnika počinje u sredu, 20. januara, i pozvao sve zainteresovane zaposlene u vaspitno-obrazovnom sistemu da se izjasne na portalu e-uprave za imunizaciju, saopštilo je danas Ministarstvo..."U sredu će početi vakcinacija zaposlenih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.