Ružić:Samo SPS može da okupi levičarske opcije

Izvor: RTS, 21.Feb.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić:Samo SPS može da okupi levičarske opcije

Jedino Socijalistička partija Srbije može da okupi one političke opcije koje pretenduju da promovišu socijaldemokratske i levičarske vrednosti, poručio je funkcioner SPS-a Branko Ružić.
"Sve političke opcije koje pretenduju da promovišu socijaldemokratske i levičarske vrednosti moraju da znaju da jedino Socijalistička partija Srbije može da ih okupi", rekao je Ružić u Pirotu, gde je u stranačkim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prostorijama podelio više od sto novih članskih karata SPS-a.
Prema njegovim rečima, istorijska odgovornost i uloga te stranke, nakon održanog Kongresa, jeste da preuzme barjak socijaldemokratske ideje u Srbiji.
"Mislim da je interes Srbije, ukoliko želimo da budemo socijalno, pravedno i ekonomski razvijeno društvo evropskih vrednosti, da se politička scena na neki način harmonizuje i da levica u Srbiji preraste u ono što zaslužuje da bude", podvukao je on.
Ružić je dodao da SPS treba da bude stožer okupljanja, ne zato što to stranka želi, nego zato što su "socijalisti prepoznati od nosilaca suvereniteta, a to su građani i građanke".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ružić: Samo SPS može da okupi levičarske opcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2015

 Jedino Socijalistička partija Srbije može da okupi one političke opcije koje pretenduju da promovišu socijaldemokratske i levičarske vrednosti, poručio je danas predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS Branko Ružić..."Sve političke opcije koje pretenduju da promovišu socijaldemokratske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.