Ružić: SPS ima kadrovski potencijal

Izvor: Blic, 17.Avg.2013, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: SPS ima kadrovski potencijal

Predsednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je, govoreći o rekonstrukciji Vlade Srbije, da SPS ima kadrovski potencijal koji može da odgovori na sve izazove koji stoje pred tom vladom.

"Budući da ima više nivoa procesa rekonstrukcije, mislim da je važno raditi brzo, ali ne brzopleto...ali ono što je praktično slatka muka SPS, to je da zaista ima kadrovski potencijal koji može da odgovori na sve izazove koji stoje pred tom vladom", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Ružić u intervjuu beogradskom dnevniku "Politika".

On je izrazio očekivanje da će SPS u rekonstruisanoj vladi nastaviti da vodi resore koje je i do sada vodio.

"Imajući u vidu da je u prethodnih pet godina uradjeno veoma mnogo na realizaciji Koridora 10, da je otpočeta da se finišira i jedna deonica Koridora 11, i da je, imajući u vidu veoma nezgodnu ekonomsku bazu, u putnoj privredi mnogo toga uradjeno, očekujemo da odgovornost za sve te strateške projekte i dalje nastavimo da nosimo mi", rekao je Ružić.

Ružić je pomenuo i da je SPS predložio nekoliko kandidata za ministra poljoprivrede.

"SPS je izašao sa odredjenim imenima, ali ja ne želim da se bavim spekulacijama i da to iznosim u javnost", istakao je Ružić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Očekujemo da i dalje budemo zaduženi za koridore

Izvor: Politika, 17.Avg.2013

SPS je predložio i nekoliko kandidata za ministra poljoprivrede..Kako će izgledati buduća rekonstruisana Vlada Srbije i ko će popuniti upražnjene resore još se nije iskristalisalo, ali bi rešenja trebalo da uslede veoma brzo budući da je za 26. avgust predviđena sednica Narodne skupštine. Ukoliko...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.