Ruskinja (27) MUČKI ubijena u Americi! Bila u NESREĆNOJ vezi, presudio joj partner?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruskinja (27) MUČKI ubijena u Americi! Bila u NESREĆNOJ vezi, presudio joj partner?

Sumnja se da je zločin počinio njen dečko

Ana Repkina (27), državljanka Rusije ubijena je u okrugu Benton u američkoj saveznoj državi Oregon.

Prema podacima kojima raspolažu vlasti Bentona, Ruskinja je 1. marta sletela u Los Anđeles, a prošle nedelje su je našli mrtvu u šumi u državi Oregon. Devojci su pucali u potiljak.

Sumnja je pala na već privedenog 27-ogodišnjeg lokalnog stanovnika Vilijama Hargrouva, koji radi kao izbacivač u baru. Istraga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je utvrdila da je Hargrov bio istovremeno u vezi sa Repkinom i još jednom ženom koja je navodno tražila od njega da izabere.

Deputies ID Russian woman killed in remote Benton Co.; murder suspect in jail https://t.co/BvPOEeQGFO pic.twitter.com/uGixT98TER

— FOX 12 Oregon KPTV (@fox12oregon) April 24, 2017

Hargrov je tada presudio Ruskinji, zverski joj pucajući u potiljak kao pri egzekuciji, rekla je novinarima pomoćnica glavnog tužioca okruga Benton Emi Matusko.

Zamenik šerifa okruga Benton Gregori Ridler je ispričao da je Repkina govorila svojim poznanicima da je doputovala iz Moskve da nađe životnog saputnika i dospela u gradić Korvalis sa 55 hiljada stanovnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.