Izvor: Danas, 06.Feb.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski par uhapšen zbog uličnog performansa sa bebom

Dvoje ruskih državljana uhapšeno je u Maleziji zbog uličnog performansa, tokom kojeg su vrteli bebu držeći je za noge i bacali je u vazduh. Par je na ispitivanju zbog navodnog zlostavljanja bebe, navode iz policija za AFP. Video tog performansa postao je viralan u prethodnih nekoliko dana, zbog čega je policija reagovala. Roditelji deteta, koji […] Članak Ruski par uhapšen zbog uličnog performansa sa bebom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEBU TRETIRALI KAO KRPENU LUTKU: Rusi izvodili akrobacije sa detetom u Maleziji, kada je objavljen snimak zaglavili zatvor (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Feb.2019

Dvoje ruskih državljana uhapšeno je u Maleziji zbog uličnog performansa, tokom kojeg su vrteli bebu držeći je za noge i bacali je u vazduh.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.