Ruski napadi = pozdravi za Bajdena

Izvor: B92, 26.Mar.2022, 23:54

"Ruski napadi = pozdravi za Bajdena"

Gradonačelnik Lavova Andrij Sadovij ocenio jeda su ruski vazdušni napadi na taj grad imali za cilj da pošalju poruku američkom predsedniku Džou Bajdenu.

Podsetimo, Bajden je u poseti Poljskoj.

"Mislim da današnjim napadima agresor šalje pozdrave predsedniku Bajdenu koji je u Poljskoj. Lavov je od Poljske udaljen 70 kilometara", rekao je Sadovij na brifingu za novinare, prenosi BBC.

Dodao je da smatra da ceo svet treba da shvati da je pretnja "izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ozbiljna".

U dva raketna udara na Lavov tokom popodneva ranjeno je pet osoba, a u večernjim satima pogođeno je postrojenje odbrambene industrije, kao i rezervoar nafte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sadovij: Ruski napadi na Lavov PORUKA ZA BAJDENA

Izvor: Blic, 27.Mar.2022, 00:58

Gradonačelnik Lavova Andrij Sadovij ocenio je danas da su ruski vazdušni napadi na taj grad, na zapadu Ukrajine, imali za cilj da pošalju poruku američkom predsedniku Džo Bajdenu, koji je u poseti Poljskoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.