Ruski admiral kojeg su Ukrajinci sahranili: Zadaci se uspešno realizuju

Izvor: B92, 27.Sep.2023, 12:55

Ruski admiral kojeg su Ukrajinci "sahranili": Zadaci se uspešno realizuju

Crnomorska flota uspešno realizuje sve postavljene zadatke, rekao je za TV „Zvezda“ komandant flote, admiral Viktor Sokolov.

"Crnomorska flota ispunjava zadatke koje joj je postavila komanda, pouzdano, uspešno. Uspešno zadatke realizuju i nadvodne snage i podmornice, pomorska avijacija i obalske snage. I sami znate da se o podvizima naših pripadnika neprekidno izveštava na televiziji", rekao je on.

Podsetimo, ukrajinske snage su prošle nedelje izvele raketni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napad na Sevastopolj, a ruska PVO je tada oborila pet raketa. U napadu je oštećeno istorijsko zdanje u kojem se nalazi štab flote, a jedan vojnik se vodi kao nestao.

Ukrajinska komanda je na Telegramu posle napada objavila da su navodno poginula 34 oficira, među njima i Sokolov.

Komandant Crnomorske flote je, međutim, juče prisustvovao kolegijumu Ministarstva odbrane u Moskvi.

Ministarstvo je objavilo i video-snimak sa kolegijuma na kojem se vidi admiral.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.