Ruska policija zaplenila 90 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 19.Feb.2013, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska policija zaplenila 90 kilograma marihuane

Policija je zaplenila više od 90 kilograma marihuane u južnom ruskom regionu Rostov, saopštila je danas Savezna služba za kontrolu droga.

Policija je dobila dojavu da jedan 29-godišnji muškarac nudi na prodaju tri vreće marihuane.

Policajci koji su glumili kupce kupili su više od 90 kilograma droge, a zatim pronašli još pet torbi u kući muškarca. Oni su takođe pronašli lažne isprave, seme marihuane i opremu povezanu sa konzumiranjem i proizvodnjom droge.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Savezna služba nije navela gde se dogodio incident.

Droga je procenjena na ukupnu uličnu vrednost od više od 13 miliona rubalja (oko 400.000 dolara). Muškarac je uhapšen i preti mu 20 godina zatvora ako ga sud proglasi krivim za trgovinu narkoticima.

Povezane vesti: U Italiji zaplenjeno 118 kilograma marihuane Kosovkska policija zaplenila 122 kilograma marihuane U Gnjilanu zaplenjeno 10 kilograma marihuane Na Jamajci zaplenjeno 635 kilograma marihuane Albanska policija zaplenila oko 300 kilograma droge, osumnjičeni se bacio u reku

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.