Ruska Crnomorska flota prati američki razarač u Crnom moru

Izvor: B92, 11.Jun.2021, 20:17

Ruska Crnomorska flota prati američki razarač u Crnom moru

Moskva -- Ruska Crnomorska flota prati američki razarač "Labun" koji je ušao u Crno more, saopštio je danas ruski Odbrambeni kontrolni centar.

"Crnomorska flota je počela da prati američki razarač koji je ušao u Crno more 11. juna", naveo je Centar, a preneo TAS.

Kako je saopšteno ranije, američki ratni brod Labun je prešao iz Mediterana u Crno more radi pomorskih operacija.

Američki brodovi ove klase su naoružani raketama za navođenje tipa "tomahavk" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i "harpun".

Ratni brodovi SAD su nekoliko puta ulazili u Crno more od početka godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TENZIJE U CRNOM MORU: Uplovio američki razarač, Rusi mu dišu za vratom, jure ga u stopu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021

Ova klasa broda naoružana je raketama za navođenje tipa "tomahavk" i "harpun"...Ruska Crnomorska flota prati američki razarač "Labun" koji je ušao u Crno more, saopštio je danas ruski Odbrambeni kontrolni centar...- Crnomorska flota je počela da prati američki razarač koji je ušao u Crno more...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.