Rusija sprema: Veleizdaja

Izvor: B92, 06.Jun.2022, 11:52

Rusija sprema: Veleizdaja

Moskva -- Komitet za državna pitanja i zakonodavstvo ruske Dume odobrio je nacrt zakona kojim se sankcioniše čin veleizdaje.

Takođe će se kažnjvati i prelazak na neprijateljsku stranu tokom ratnog sukoba u kojem učestvuje Rusija, saopšteno je danas iz Dume.

"S obzirom na to da izmene zakonske regulative u ovoj sferi imaju za cilj bezbednost Ruske Federacije i očuvanje ustavnog poretka, Odbor za državna pitanja i zakonodavstvo ruske Dume odobrava koncept nacrta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saveznog zakona i preporučuje Dumi da ga prihvati", navodi se u saopštenju koje je preneo Tass.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odbor Dume odobrio nacrt zakona o veleizdaji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2022

Komitet za državna pitanja i zakonodavstvo ruske Dume odobrio je nacrt zakona kojim se sankcioniše čin veleizdaje i prelaska na neprijateljsku stranu tokom ratnog sukoba u kojem učestvuje Rusija, saopšteno je danas iz Dume..."S obzirom na to da izmene zakonske regulative u ovoj sferi imaju za cilj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.